Благодаря за многобройните срещи, съдби и човешки души, до които имам привилегията да бъда допусната. Радвам се, че съм била полезна поне част от тях да преоткрият себе си и посоката си… Благодаря на всички, които проявиха желание и ми изпращат свои послания, впечатления и обратни връзки от съвместната ни работа. На тази страница споделям малка част от тях.

СПОДЕЛЕНО ОТ КОЛЕГИ

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИ

„Благодаря ти за умелото превеждане през житейския лабиринт и подкрепата в трудни моменти, справих се благодарение на теб и това, което ти ме научи. Като погледна назад имам големи промени за добро във всички сфери на живота. Неща, за които съм мечтала, сега ги имам и една идея съм по-спокойна и трезвомислеща. Имам още много да уча, ще опитам да се доверя на живота и да му се насладя, както ти се опита да ме научиш.“

Е.П.

15.11.2021

„При Динка Колева посещавах както Програма за индивидуално консултиране (онлайн), така и Програма за семейно консултиране, Семинари за личностно развитие по Програма „СПЕЦИАЛНО ЗА ЖЕНИ“ (онлайн програма „Вдъхни живот на мечтите си“ и онлайн програма „Израстване в любовта“), групи за медитация и релаксация, групи по семейни констелации, група за работа с детски травми - двудневен семинар „Послания от детството“.

Потърсих професионално подкрепа, защото в един момент осъзнах, че имам доста сериозни проблеми със себе си – самооценката ми като личност, като майка и съпруга. Бях застинала в детските си травми, отказвах да порасна и да поема отговорност за живота си, да простя на родителите си.

При Динка ме насочи позната, която ми разказа за различните възможности и техники, които използва. Когато се чух с нея по телефона ми направи впечатление загрижеността, с която разговаря. Почувствах се разбрана и подкрепена и сесиите ни след това затвърдиха впечатленията ми. Още след първата сесия почувствах огромно облекчение за това какво съм носила в себе си през всичките тези години.

Всичко което сме правили в сесиите ми е било изключително полезно… Помогнаха ми да преоткрия страни в своята личност, за които може би бях забравила или не съм знаела, че имам. Започнах да рисувам, да си давам пространство на емоциите, да слушам и опознавам себе си и другите. Терапиите с Динка ми дадоха път и инструменти да се справям дори и в трудни моменти. Груповите терапии и групите за релаксации и медитации ми помогнаха да разкрия себе си и същността си без да се срамувам и без да си слагам ограничения. В тези групи се чувства огромната подкрепа и от тях винаги съм си тръгвала по-сигурна и уверена.

Сесиите и групите промениха живота ми коренно. Когато потърсих помощта на Динка, семейството ми беше на ръба да се разпадне, аз бях на ръба на нервна криза, детето ми попиваше всички емоции като гъба и беше изключително страхливо и изнервено, каквато беше и майка му. Отношенията ми със семейството бяха не просто лоши, ние не си говорихме. Динче ми помогна да простя, да пусна емоции, които съм задържала, да пусна желанието си да контролирам ситуациите и хората. Това ми показа, че животът просто се случва. Научих се да познавам своите емоции, на съпруга ми, на детето ми и да ги уважавам, да слагам граници и да казвам „не“ с уважение към себе си. Разбрах че можеш да отхвърлиш ситуация, която те е наранила, но това не е определящо, че отхвърляш човека. Позволих си да изживявам хубавите неща в живота ми. Комуникацията е в основата на взаимоотношенията и е добре да знаеш как да я осъществяваш – и на това се научих от Динка, за което съм и безкрайно благодарна. Сега също ми се случва да преминавам през трудности, но вече го правя с любов и любопитство „на какво още имам да се науча“.

БлагоДаря Ти, Динка!

Бих я препоръчала и съм я препоръчвала на семейството ми и на приятелки и ще продължавам да я препоръчвам, защото с желание и емпатия тя ми помогна в много труден за мен момент в живота.“

Т.Б.

януари, 2020 г.

„….Динка, искам да ви благодаря. Благодаря за всичко, което направите за мен, благодаря за всичко, на което ме научихте, благодаря за това, че ми позволихте да се опра на вас, за да надигна глава и да се изправя. Благодаря за отрезвителните "шамари" и окуражителните думи. Благодаря, че бяхте до мен, и благодаря, че имах удоволствието да се срещнем. За новата година искам да ви пожелая много щастие и много късмет, да продължавате да жънете успехите от своя труд и да се отнасяте със същата любов и всеотдайност към това, което правите.“

В.Н.

29.12.2019 г., Обединено кралство (UK)

"С години изпитвах тревожност в себе си. Усещане за празнота… Страхувах се от провал, отхвърляне. Живеех в страх от неизбежното безпомощно бъдеще. Не съзнавах и не знаех защо тези чувства бяха там. Усещах липса на любов и приемственост. Привидно липсваха доказателства, които да подхранват и подкрепят тези вярвания. Постигам и притежавам всичко, което някога съм желала – дом, деца, кариера. Не забелязвах собствените си постижения. Живеех под въздействието на моите страхове, и вярвах че ТЕ са реални. Животът ми беше поредица от реактивност, провокирана от ситуации и хора. Болката от празнотата, която изпитвах нарастваше с времето… превърна се в моя идентичност... тревожността и страховете неусетно заеха трайно място в мен и заместиха усещането за себе си.

Познанството ми с Динка Колева започна в ранното ми детство и приятелство ни остана постоянно през годините. Динка е човек, който притежава голяма сърдечност, изпълнена с откровеност, яснота, и целенасоченост. Нейната уникална автентичност присъства в работата й. Като терапевт, тя притежава усет към хората и умение да работи в дълбочина.

При Динка участвах в нейните Онлайн групови програми за себеразвитие за жени, които тя наскоро стартира. Всяка една от нейните Онлайн програми сама по себе си разгръща теми свързани с личното ни осъзнаване, отношение към себе си и как това влияе във взаимоотношенията ни с хората и света около нас.

Когато заявих участието си в първата онлайн програма “Разгръщане на себе си”, знаех че ще бъда част от нещо ново, истинско и пълноценно.

“Разгръщане на себе си” предоставя добре обмислена компилация от градивни стъпка-по-стъпка методи, подкрепени с практически задачи за работа, които привидно малки, са значими за отключването на вътрешни освобождавания и осъзнавания.

Чрез добре подбрана информация, упражнения и насоките, които Динка даваше (индивидуално и в групата), започнах постепенно да осъзнавам и достигам до собствените си вътрешни ресурси.

Благодарение на програмата аз се свързах със мои автентичните чувства и емоции. Идентифицирах блокиращи страхове, които постепенно започнах да трансформирам в по-балансирана емоционалност, осъзнатост и доверие в себе си (интуицията ми).

“Вдъхни живот на мечтите си” беше втората по ред Онлайн програма, в която участвах. Cътворена от Динка, програмата за мен беше като надграждащо продължение, на необратимо започналите в мен вътрешни процеси на себеоткриване, които стартираха след първата 30 дневна програма “Разгръшане на себе си”.

Отново тук получих и достигнах до много положителни реализации, разгърнах вътрешни творчески ресурси, развих по-дълбоко доверие в себе си. Благодарение на уникалните подходи, отново подкрепени с практически задачи, достигнах до различени аспекти на моите стремежи, как да ги осъществя и довършвам с осъзнатост, радост, отговорност и удовлетворение. Програмата ми даде възможност да вляза в контакт с допълващи нюанси на моите вътрешни ресурси и качества.

За мен Онлайн програма “Израстване във любовта” даде акцент на това как грижата за собственото емоционално здраве, себенаблюдателност и наблюдателност на това как взаимодействаме с партньора, децата ни, и близките хора в живота ни. Програмата разгърна много основно елементи, важни за развитието на балансирани отношения, осъзнатост и наблегна върху това как да съхраняваме и бъдем автентични в партньорските отношение, запазвайки, достойнството на партньора си дори и в конфликтни/стресови ситуации. Участието ми в “Израстване в любовта”, успешно представена и развита от Динка, ми даде възможност да преосмисля стари вярвания, и приоритезирам грижата за себе си на духовно, емоционално и физическо ниво.

От позиция на времето, знанията и преживяванията придобити чрез Онлайн програмите на Динка, придадоха положителна промяна в живота ми. Присъствам в ежедневието си с по-голяма концентрираност, яснота, разбиране и приемственост на ситуации и хората в живота ми. Усещането за радост присъства ежедневно. Поставям, разгръщам и постигам целите си за деня и в дългосрочен план. Живея с по-голяма продуктивност в личен и професионален аспект, използвайки моята креативност, която прави всяко едно преживяване радостно и задоволително.

На чисто творческо ниво и продуктивност, нейните програми ми помогнаха да освободя много страхове. В момента работя върху моя идея за книга, и работя върху сборник от собствени илюстрации, които сътворих по време на терапевтичните арт процеси за себепознание и себеразвитие, предложени в Онлайн програмите на Динка.

С голямо удоволствие препоръчвам Динка Колева на свои приятели и на всеки, който е “търсещ” в сферата на личностното развитие и себе си.“

Ж.П,

2019 г., Qatar, участник в онлайн програми за себепознание и личностно израстване

"С Благодарност към Динка Колева.

За Динка Колева чух от моя приятелка. Бях се разпаднала от здравословните проблеми на мен и дъщеря ми, имах много напрежение в работа, а личния ми живот беше просто в посока никъде. Понеже живея в чужбина и ми беше отказано от други три психолога, с които се свързах преди това, реших че Динка ще бъде последния на който ще се обадя. Спомням си първия ни разговор по телефона, аз плачеща, отчаяна и уплашена.

Първото впечатление което тя остави в мен беше човечност. Направи невъзможното, за да започнем скайп срещите си още същата седмица. Срещите ми с нея дори и виртуални, чаках с нетърпение. Почти след всеки разговор аз имах и "домашна" която в началото изпълнявах като добра и прилежна ученичка, но с времето разбрах, колко много всъщност ме кара да поглеждам вътре в себе си и в личностното ми израстване. Тя ме запозна и с методите на Семейните констелации и Холотропното дишане, които ми дадоха повод за доста размисъл. Оказа се, че намерих път към себе си и си мислех че след като приключим сесиите ще съм научила всичко, но сега когато сме към края, осъзнах колко много незнам и колко повече искам да науча.

За мен беше важно да бъда себе си, да мога да заявя своята позиция, да се изразя по свой си начин, спокойно и свободнo. Засягала съм теми, които са били за мен табу, истини които ми е било трудно да си призная, само и единствено защото тя ми позволи да бъда себе си.

Благодарна съм на Динка Колева за професионалното и коректно отношение, за разбирането и за това, че прояви гъвкавост, за да се състоят срещите ни в удобен ден и час с предварителна уговорка, въпреки натоварената й програма."

К.К.

12 Декември, 2017, USA

"С Динка се срещнах в труден за мен период... Посещавах при нея Програма за индивидулно развитие, както и Групите за медитация и релаксация, Групите за Семейни констелации и много от нейните лекции. Знаех за себе си, че най-доброто, което мога да направя е не да си "давам сила”, да се боря и да подтискам болката която изпитвах, а да потърся професионална помощ и да се срещна лице в лице с това от което най-много бягах… Защото очевидно предходните методи не ми бяха донесли нито спокойствие, нито се чувствах по-добре във времето. Решението си за професионална помощ взех сама..., споделих на моя близка приятелка, че обмислям да направя тази стъпка за себе си. Тя ми сподели, че е посещавала неколкократно Динка. Впечатлена беше от начина й на работа, от резултатите, които постига и от самата й личност.

Това, с което мен ме спечели е спокойствието, което излъчва, холистичните (комплексните) методи, които използва, емпатията, уважението, което проявява към личността, ясната и точна мисъл, будния й ум и отдадеността й по време на работа. Друго, което ме впечатли е, че зачита личните граници, индивидуалното темпо на клиентите си, уважава техните ресурси и работи за развитие на техните потенциали, приема ги такива каквито са.

Това което се промени при мен е, че от един подтиснат и с ниско самочувствие човек, депресирана, саморазрушаваща се от собствените капани на ума си, бягаща, както от болката, така и от самата себе си, се трансформирах в уверена, приемаща, спокойна, обичаща себе си и хората личност. Винаги съм имала цели и мечти, но сега ги следвам приемайки всички предизвикателства по пътя си ОСЪЗНАТО! Започнах да трансформирам загубите във възможности, „запознах” се със здравословното проявление на агресията - така наречената здрава агресия (себеотстояване). Научих се на най-важното – да бъда и обичам всичко.

Да, пътя към промяна не е нито лек, нито бърз. Но за себе си осъзнах и ясно видях и почувствах, че точно когато стане най-трудно,когато най-много те заболи, останеш ли с тези усещания, погледнеш ли ги, обикнеш ли ги (да точно любов тук е нужна), се трансформираш. Няма ясна и конкретна рецепта за нищо, защото всеки човек е една малка вселена и прекрасното в работата на Динка е, че съумява да открие индивидуалните нужди на всеки за неговия конкретен проблем (тема) ...

Благодарна съм, че Вселената ме срещна с нея. Психотерапията е най-хубавото нещо, което съм правила за себе си до момента, най-добрата ми инвестиция! Бих препоръчала Динка като консултант и го правя с най-голямо удоволствие. Диде, благодарна съм, че те срещнах. Желая ти от сърце много успехи, лекота и попътен вятър в следване на мисията ти.

С обич и благодарност"

Г.Б.

юли, 2017 г

„Няма случайни срещи! Всеки влязъл в живота ни, ни носи определено послание. Има хора, които са подарък от съдбата и сме ги заслужили след дълги скитания. Ти си точно такъв Човек за мен. Огромно благодаря за всичко, което постигнах с твоя помощ. От сърце ти желая здраве, лично щастие и силен дух, за да бъдеш все така всеотдайна в работата си.”

Д.П.

ноември, 2016 г.

"При Динка Колева посещавах Програма за индивидуално консултиране, групи за медитация и релаксация, групи по семейни констелации.... Изпитвах постоянна тревожност и напрегнатост… стигнах до извода, че явно имам проблем, който не осъзнавам… Харесва ми това, че говори спокойно,... винаги изобилства от идеи и варианти за справяне с всякакви ситуации, винаги е съумявала да ми вдъхне увереност и да ме отрезви в моменти, когато всичко ми се е виждало само черно. Много ми харесват и медитациите, които правихме в група, а също и индивидуалните медитации, визуализации и техники и групите по семейни констелации. Харесва ми също, че Динка комбинира различни методи и подходи (доколкото съм наясно с различните такива) и не работи само по учебник и под час. Тя е човек, който поражда доверие, изключителен професионалист, който непрекъснато се учи и усъвършенства и развива дарбата, която има. Полезно ми беше абсолютно всичко, на което ме научи и което сме правили заедно... Привидно животът ми все още е такъв, какъвто е бил досега, но се промениха доста мои виждания и разбирания, което всъщност промени някои мои реакции и действия. Сега в контактите си с други хора доста често се замислям какво стои зад дадено тяхно действие или думи и не бързам да правя заключения. Научих се да осъзнавам емоциите си и да се опитвам да ги изразявам, нещо, което допреди това ми беше много трудно да правя. Благодарение на медитациите започнах да се отпускам както докато ги правя, така и да не се притеснявам да споделям пред други хора какво чувствам и усещам…. Бих препоръчала Динка на хора, които желаят да си помогнат и са отворени за такъв вид подкрепа…, които са готови да разчупят наложения стереотип, да видят какво се крие зад дадено поведение или дадени ситуации, които им се случват постоянно и най-вече искат да опознаят себе си.”

Е.Д.

октомври, 2016 г.

"При Динка Колева посещавах Програма за индивидуално консултиране и подкрепа, семинари от Програма за себепознание и личностно развитие СПЕЦИАЛНО ЗА ЖЕНИ и групи за медитация и релаксация. Мотивите ми да потърся подкрепа бяха, че се лутах без посока, исках промяна, въобще исках много неща, но нищо не се случваше и това още повече ме обезкуражаваше. Много време обмислях това да потърся помощ, но не можех да се реша, тъй като се притеснявах какъв ще е човекът, при който ще отида, как ще се отнесе, как ще споделя и т.н По стечение на обстоятелствата с Динка се запознах на едно събитие, направи ми добро впечатление като човек и най-после се реших да посетя специалист. Съвместната ни работа ми позволи да осъзная своите приоритети; започнах да овладявам своя ум, който преди това прескачаше от мисъл в мисъл, от тревога в тревога; по-спокойна съм; по-балансирана; чувствам се под-добре; позволих си да не се съобразявам постоянно с другите хора и се съсредоточих върху своите нужди и желания,; излязох от зоната си на комфорт и правих неща, които преди това не си бях позволявала; станах по-решителна в предприемането на действия за осъществяването на моите цели; започнах да оценявам свободното си време. Доволна съм от това, което постигнах за период от шест месеца, благодарение на нейната подкрепа и бих я препоръчала (а и вече съм го направила) на всеки, който изпитва някакви затруднения и не намира сам пътя към разрешаването им."

М.З.

май 2015 г

Споделено от участници в различни издания на 7-дневна Онлайн програма за жени "С любов и грижа към ЖЕНАТА В МЕН"

Споделено от участници в различни издания на "Вдъхни ЖИВОТ на мечтите си“ - разгръщане на потенциала и благополучието в живота ни, 5-седмична Онлайн програма за жени

„Радвам се че бях част от тази програма, благодарение на която успях да се погледна навътре в себе си, разгърнах вътрешни творчески ресурси, развих по-дълбоко доверие в себе си. Благодарение на уникалните подходи, отново подкрепени с практически задачи, достигнах до различени аспекти на моите стремежи, как да ги осъществя и довършвам с осъзнатост, радост, отговорност и удовлетворение. Програмата ми даде възможност да вляза в контакт с мои вътрешни ресурси и качества.Най-ценното за мен беше това че открих за себе си подсъзнателни модели и вярвания и „емоционален багаж“, които са свързани с модели от родното семейство… Това беше най-прекрасното осъзнаване и преживяване, да достигна до скритите саботиращи процеси. Благодаря отново.“

Ж.П.

2020 г.

„Програмата беше страхотна! Много ценни ресурси! Благодаря ти за всичко! Още от сега усещам и виждам напредъка! Укрепи вярата ми в мечтите, мотивира ме, даде ми необходимите инструменти, които да ми помагат да вървя напред, дари ме със спокойствие…. Сигурна съм, че чрез тази програма поставих началото на един прекрасен процес по разгръщане… Огромно благодаря! Ти направи много за всички нас, сега вече нещата са в нашите ръце и трябва сами да положим усилия, да прилагаме на практика наученото и да сме постоянни….“

А.А.

2021 г.

„…Програмата ми беше полезна с упражненията за себе анализ, въпроси за себерефлексия, техниките за себеизразяване, медитациите. Благодаря за твоята подкрепа и напътствия, за споделените „ключета“, които ще отворят вратите пред нас и ще ни помогнат да реализираме мечтите си….“

Г.Р.

2021 г.

„… Програмата ми беше полезна, защото обобщава всичко - синтезирано, на едно място. И направена с Любов и професионализъм. Благодаря.“

Ю.Т.

2021 г.

Споделено от участници в Терапевтичен крък за емоционално освобождение и свързване с ресурси "ПОСЛАНИЯ ОТ ДЕТСТВОТО (двудневен групов процес за трансформация на преживявания от детството), ноември, 2020 г.

Споделено от участници в различни издания на Терапевтичен кръг "В съзвучие с Живота" – решение ан жиетйски ситуации със семейни констелации

“За мен метода на Семейни констилации направи чудеса. И в двете групи в които съм взимала участие успях да разгледам казус, който ми беше важен в дадения момент. Получих много отговори и полезна подкрепа. След първата констилация успях да се освободя от физически симптом, който ме измъчваше. За това за себе си ги определям като наистина лечебни!”

Й.Д.

януари, 2022 г.

„Динка, благодаря! Толкова силно преживяване не съм имала до сега, поне не се сещам в близките няколко години, много силно и освобождаващо... направо съм смаяна, не съм предполагала, че ще го преживея. Благодаря ти, за всичко което правиш за нас… Благодаря още веднъж за подкрепата, за всеотдайността за всичко ти благодаря… Много по-добре съм… Омиротворена…“

И.Т.

юли, 2021 г.

„…Искам да ти се похваля че от срещата ни на Семейни констелации свалих 5 кг. Това беше моята психологическа бариера. Метода който си избрала да практикуваш наистина е лечебен за душата. Много съм БЛАГОДАРНА… Много си добра! Стискам палци да успяваш във всички твои благородни намерения! “

К.Д.

април, 2021 г.

„Днес е рожденият ми ден. Първоначално, когато разбрах, че датата за констелации е на 27.07, този факт ме накара да се въздържа от включване в групата. После си дадох сметка, че мога да си подаря един различен рожден ден… получих повече, от колкото очаквах. Благодарна съм, че разбрах нови неща за темата, която поставих. Груповата работа по двойки допълнително ми помогна. Чувствам се по-спокойна и отпочинала. Благодаря от цялото си сърце на теб Динка и на всички в групата“

юли, 2019г.

„Днес си тръгвам от този терапевтичен кръг много заредена, разширена и даваща пространство на новото в цялото ми тяло. Получих много от всички като любов, разбиране, доверие и много топлина. Благодаря на всички н най-вече на нашата прекрасна, лъчезарна, разбираща и даваща водеща – Динка. С благодарност и любов!“

юли 2019г.

„Много силен, пълноценен и осъзнат ден. Много вътрешна работа, която ми дава сила и лекота да продължа напред. Сега съм заредена, оценена и видяна. Аз виждам! Аз съм ценна. Благодаря на Динка, благодаря на себе си“

юли 2019

„…През целия ден имаше въздействащи случвания, от всичко ще взема по малко. Най-важното е, че сякаш добивам повече увереност в себе си, готова съм на промени, които отлагах доста дълго. Много са полезни за мен свързванията с родителите. Там има и болка, и любов, и подкрепа, която е хубаво за мен да видя и осъзная … Смятам, че тези срещи са много въздействащи и ме правят по-готова за новия път, по който да поема. Благодаря на всички и най-вече на теб, Динка за топлината и приемането, за споделянето и любовта, която усещам“

юли, 2019г.

„Благодаря, чувствам се по-осъзната. Разбирам, че болката (пътя през нея) дава едно наистина огромно израстване. Вълнуващо, ценно, подкрепящо, осъзнаващо, споделящо, лечебно. Чувствам се помъдряла, израснала духовно, смирена и приемаща. Чувствам се цяла и в същото време част от нещо по-голямо.“

юли, 2019г.

„Дойдох притеснена, незнаейки какво ме очаква, също така и от срещата с непознати за мен хора. След като присъствах на първите констелации аз придобих такава силна увереност да направя семейна констелация. Изживяването на констелацията беше много разтърсващо за мен… Изключително съм благодарна, че присъствах и участвах днес.“

юли, 2019г.

Споделяне на участници в Практически семинари „Пробуди жената в теб” - пътуване към целостта на твоята многопластова женска природа, женски кръг за себепознание и подкрепа

Сподеяне на участници в Практически семинар за жени "Проект Щастие"

„Записах се за Практически семинар за жени "Проект Щастие", тъй като страшно ме провокира темата, привлече ме с нещо и последвах в себе си този си импулс. Когато тръгнах към семинара вече бях с идеята за осъществяването на мой проект, но бях изпълнена с много страхове, които на моменти не само ме отчайваха, но и направо парализираха. Нямах още ясна представа как ще се справя с това. Просто следвах интуицията си, която ме отведе при Динка. Семинарът беше много интензивен за мен - и като нова информация и като опитност. Веднага след него нямах много ясна представа какво точно съм научила, с какво точно съм се обогатила или променила. Но, написвайки домашната си, свършвайки моята част от работата и последващите активни стъпки след това, осъзнах, че страховете ми си мноооого по-малки в сравнение с това, което бяха преди. Още повече - имах една много важна насока, че имам ресурси в себе си, които са ми помагали в други трудни ситуации и които и сега мога да извадя на бял свят, за да ми помогнат в настоящата. Това осъзнаване беше само по себе си ценен ресурс и средство в ръцете ми, което не веднъж използвах.

Правейки първите си несигурни крачки към сбъдването на моя проект се чувствах доста несигурна - стъпвах много бавно, много предпазливо, оглеждах се, връщах се назад, плашех се от всяка неравност на повърхността под краката ми. Групата за подкрепа на участниците в първия семинар беше за мен подадена ръка - ръка, от която много имах нужда точно в този момент - не, за да я държа непрекъснато или да се опирам на нея, а за да зная че е там, за да я хвана когато залитна или когато просто имам нужда от малко повече кураж. И тази протегната ръка, това защитено пространство, подкрепата на цялата група и на Динка ме съпроводи в тези ми първи крачки докато придобия увереност и започна сама да опознавам неравностите на пътя, който съм си избрала в настоящия момент. Изказвам моята дълбока благодарност за това!”

П.Г.

февруари, 2015 г.

"Толкова вдъхновена бях след всяка среща. Като си тръгвах от Студио Light се чувствах наистина сякаш летя. Толкова хубаво усещане! БЛАГОДАРЯ!”

М.З.

февруари, 2015 г.

Видео споделяния

Споделено от Евгения, 2014 г.

Споделено от Зорница, 2014 г.