You are currently viewing Във време на големи промени – опитности, размисли и споделености

Във време на големи промени – опитности, размисли и споделености

Във време на големи промени гледам назад за миг, с благодарност към всички места, хора, трудности и радости, успехи и неуспешно реализирани планове. Всички те са част от пътя и ми дават ценен опит, благодарение на който днес съм това, което съм. Всички те са част от моята сила.

Във време на големи промени не губя връзката със себе си и с моята истина, практикувайки в живота си и следвайки пътя си.

Във време на големи промени не се сравнявам с никого, а оставам в тишина, за да “чуя” себе си и да “видя” пътните знаци, които ми показват животът.

Във време на големи промени намирам подкрепа във верни приятели, но съм благодарен и на критиките и провокациите на недоброжелатели, защото всички те са важни за моето израстване.

Във време на големи промени вярвам, че бъдещето има много нови и прекрасни неща за мен, но не забравям, да се наслаждавам на стъпките по пътя, защото те са най-важни, най-истински и най-реални. Те са част от моя личен път, а той има свое собствено темпо, своя уникалност. За това е мой.

Във време на големи промени си позволявам да експериментирам, дори, когато не знам къде ще ме отведе моя избор, защото знам, че няма по-ценен учител от опита.
       Във време на големи промени… съм благодарна за миналото, представяща в настоящето и с положителна нагласа към бъдещето, защото всичко е такова, каквото трябва да бъде!

Динка Колева – от поредицата „Мисловни хрумки“

май 2014 г.

*** 

Ако тази публикация ви хареса, моля споделете я, за да успеете да бъдете повече хора, за които можете да бъдете полезни! Ако желаете да използвате тази публикация, моля, посочете автора и линк към нея! Ако сте мотивирани да направите промени в живота си, но имате нужда от подкрепа в този процес, бихте могли да опитате нещо от Програмите, които изпълнявам. 

Leave a Reply